Bizi sosyal medyadan takip edebilirsiniz

ANASAYFA HABERLER Gaziantep' de yeni Concept Mağazası Açıtık.
Gaziantep' de yeni Concept Mağazası Açıtık.
Gaziantep' de yeni Concept Mağazası Açıtık.

Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik’in Gaziantep’teki iş ortağı Yücesoy Seramik, 19 Eylül Cuma günü Gaziantep’in en büyük seramik mağazası hizmete açtı. Açılış, Gaziantep Ak Parti Milletvekilleri İ. Halil Mazıcıoğlu ile A. Nejat Koçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık ile Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, TÜGİK üyeleri, Gaziantep ilinin önde gelen isimleri ve NG Kütahya Seramik iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşti.

NG Kütahya Seramik’in en yeni koleksiyonlarının ve büyük ebat teknik granit seramiklerinin yer aldığı 1500 metrekare büyüklüğündeki mağaza, Gaziantep’in en büyük seramik mağazası olma özelliğini taşıyor. Üç katlı showroomda NG Kütahya Seramik serileri ile yapılmış 45 ayrı mekân bulunuyor.

Gaziantep ilinin en büyük seramik mağazası olma özelliğindeki mağaza modern mimarisiyle Gazianteplilere keyifli ve rahat bir alışveriş deneyimi vaat ediyor.

Ziyaretçilerin Yücesoy Seramik’in uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabildiği showroom’da, NG Kütahya Seramik’in seramik sektörüne yön veren tasarımları sizleri bekliyor.

Adres: Emek Mah. İbrahimli Yolu Cad. NO:7, Yasemin Erman Balsu Lisesi karşısı, Şehitkamil, Gaziantep




Tel : 0324 290 31 01 - 02 - 03
Faks : 0324 290 31 04
E-Posta : info@yucesoyseramik.com.tr
ADRES : Yeni Mah. İsmet İnönü Bulv. Yücesoy Plaza Altı No:71/A-C
Mezitli / MERSİN

www.yucesoyseramik.com.tr Copyright © Tüm Hakları Saklıdır.
design by FUBA